ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 
 
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Silk Oil | Βενζινάδικο - Πλυντήριο Οχημάτων, Καφέ - Bar
Καλλίκωμο ΗλείαΤο πλύσιμο κάθε οχήματος δεν είναι μόνο για να δείχνει το όχημα σαν καινούργιο αλλά και για να συντηρείται σωστά το χρώμα του και να μην χάνει την γυαλάδα του.

Στο βενζινάδικο μας “Silk Oil - ΙΚΕ Κουρκούτας” το οποίο βρίσκεται στην Ηλεία και πιό συγκεκριμένα στο Καλλίκωμο, μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμο του οχήματός σας προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέρουμε άμεσα στο αυτοκίνητό, την μοτοσυκλέτα ή το φορτηγό σας την φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει με εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης.

 


 

 
 
ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό μπορούμε να αναλάβουμε το εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο του οχήματός σας, καθώς και της μηχανής του, εξασφαλίζοντας μοναδικά αποτελέσματα. Το έμπειρο προσωπικό μας έχοντας την απαραίτητη γνώση και σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας, είναι δίπλα σας για να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον άψογο καθαρισμό του οχήματός σας χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προϊόντα.

Το πλύσιμο πραγματοποιείται στο χέρι με σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένα καθαριστικά που καθαρίζουν εις βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Χρησιμοποιώντας καθαριστικά άριστης ποιότητας και ζεστό νερό απομακρύνουμε και τους πιο επίμονους λεκέδες και σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 

σήμερα το βενζινάδικο μας στο Καλλίκωμο Ηλείας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε
υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.