ΚΑΦΕ - SNACK - BAR

 
 
ΚΑΦΕ - SNACK - BAR
Silk Oil | Βενζινάδικο - Πλυντήριο Οχημάτων, Καφέ - Bar
Καλλίκωμο ΗλείαΣτις εγκαταστάσεις του βενζινάδικού μας στο Καλλίκωμο Ηλείας, θα βρείτε επίσεις το καφέ - snack - bar μας, στο οποίο μπορείτε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ να απολαύσετε τον καφέ σας, κάποιο snack αλλά και το ποτό σας μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας αλλά και στα εξωτερικά τραπέζια, κάτω από την σκιά και την δροσιά που προσφέρουν οι τέντες, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την οδήγηση αλλά και να κανονίσετε να μας επισκεφτείτε με την παρέα ή την οικογένειά σας για να διασκεδάσετε.

 


 

 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

όλων των ειδών τους καφέδες, χυμούς, αναψυκτικά και συνοδευτικά, διάφορα snacks και πολλά ακόμα προϊόντα που σίγουρα θα χρειαστείτε για ενα πολύωρο ταξίδι.

Από νωρίς το βράδυ και καθώς ο ήλιος δύει η μουσική δυναμώνει και η διάθεση ανεβαίνει. Έτσι, μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να απολαύσετε το ποτό της αρεσκείας σας, να χορέψετε και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και να φροντίσει η παραμονή σας στο χώρο μας να είναι ευχάριστη.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 

το καφέ - snack - bar μας και να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε
και σίγουρα θα θέλετε να μας ξανά επισκεφτείτε.